Fesztivál műsorok

Régi rege ősi ének

Sun Flower Misztériumjáték igazi Tűzünnep.. "Gondolatból lett egy szikra s négy elem kelt gomolyogva." A zenészek ősi dallamai a világ kezdetéhez visznek bennünket. A Törzsi táncosok tüzet igéznek. A zsonglőrök és akrobaták előhívják a Vizet, a Földet és a Levegőt. A mesemondó a kezdeti, a népmesei idők csodás világát idézi. "Régi rege ősi ének, idézzük a tűnt időket." A időtartama kb. 50 perc, szereplők száma igény szerint 6-12 fő.

Tündérvarázs

Sun FlowerNagy bajban van Nyakigláb király. Éhezik az ország . Kikiáltók viszik hírül, hogy egy megbántott Tündér minden ennivalót elpusztított. A király segítségül hívja gyermekeit, akik a Nép ( a nézők ) segítségével felkutatják a megmaradt élelmet. Tréfás ügyességi játékok során megmentik Meseországot és egy varázsige segítségével még a tündért is jóvá varázsolják. A gólyalábas szereplők mellett zenészek és bábos mesemondó is közreműködik. Időtartama kb. 50 perc, szereplők száma igény szerint 6-8 fő. Nagyon alkalmas szabadtéri előadásnak.

madárka, madárka

Sun FlowerEz egy valódi népzenei mese-koncert. Legszebb népdalainkat énekeljük a közönségnek, a közönséggel.

Gyere ki te gyöngyvirág ..Hej tulipán, tulipán .. Én elmentem a vásárba készpénzzel .. Még azt mondják nem illik ... Egy boszorka van.

A dalokat csujjogatók, kiszámolók, varázsmondókák színesítik. Megszólal a citera, a furulya, a doromb, a tilinkó. A Hangulatos műsort közös tánccal zárjuk .. Időtartama kb. 50 perc, szereplők száma igény szerint 2-4 fő.