Felnőtt műsorok

A két szerszámú legény

Sun FlowerAz igazi erdélyi népi humor a Paraszt Biblia hunczut történetei elevenednek meg. Közben pajzán népdalok, virágénekek csendülnek fel. Miért mosogatnak az asszonyok?, a Rest legény , a Bűn és a vétek cimű vidám történetek és társaik nevetést fakasztanak a felnőtt közönség körében, de nem bántják a kisebbek fülét sem. A műsor időtartama kb. 50 perc, szereplők száma igény szerint 2-4 fő.

Csodaszarvas

Sun FlowerÉgi szarvas vezess engem , Nap atyához emeld lelkem.... Hazatéréskori dalok, mondák, kakukkfű illatú pusztákat idéző versek varázsolnak bennünket őseink jurtáiba. Dalolunk Nimródról, mesélünk és énekelünk Csaba királyfiról és Árpád fejedelemről. Ősök szive dobban bennem, ősök hangja szólal bennem ..A műsor időtartama kb. 50 perc, szereplők száma igény szerint 2-5 fő.

Borivóknak való

Sun Flower " Ha minden cseppjét élvezed teljesebb lesz az életed !" Vidám bordalok, pajzán történetek, népi adomák, mesék és versek hangzanak el a szőlőről, a borról és a velük munkálkodó férfi-akról, asszonyokról. A műsor időtartama kb. 50 perc, szereplők száma igény szerint 2-5 fő.

Tündérek és boszorkányok

Sun Flower Tündérek már pedig vannak ! Szerelmi varázslás, hiedelmek és hagyományok idézik Tündér Ilona és Firtos Tündér alakját. Bűbájos dallamok hozzák elénk a mai és a réges-régi korok boszorkányait... "Tündérek és boszorkányok mind rokonok vagy barátok " Versek, mesék , és pajzán dalok szinesítik a műsort. A időtartama kb. 50 perc, szereplők száma igény szerint 1-2-5 fő.